REZULTATI NATJEČAJA MOJA PRVA KNJIGA 2017/2018.

Drage učenice i učenici, drage mentorice i mentori, dragi roditelji! Na adresu Udruge KAlibra u sklopu 14. natječaja Moja prva knjiga pristiglo je ukupno 726 slikovnica pod mentorstvom 249 mentora i mentorica iz 181 osnovne škole iz svih dijelova Republike Hrvatske!


Velik broj kvalitetnih i iznimno kreativno osmišljenih radova pred nas i naše članice žirija, književnice Sanju Pilić i Silviju Šesto, je ove godine stavio težak zadatak. Rezultate i ove godine dijelimo na prvu, drugu, treću i poticajnu nagradu. U duhu poticanja likovno-literarnog kreativnog stvaralaštva unutar pojedine nagrade ne postoji rang lista te su učenici i učenice poredani prema abecedi.


Čestitamo svima koji su se upustili u pustolovinu stvaranja vlastite priče! Konkurencija je bila velika te ako ovog puta niste nagrađeni, nemojte se obeshrabriti! Ovo nikako nije kraj Vašeg likovnog i literarnog stvaralaštva, kao ni našeg druženja. Nastavite pisati i slikati jer nam svoju priču možete ispričati samo Vi!


Ovim putem se želimo zahvaliti školama, učiteljima i učiteljicama, djeci i donatorima na sudjelovanju i podršci. Završna svečanost natječaja Moja prva knjiga za 2018. godinu održat će u četvrtak 27. rujna 2018. godine u Domu hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu.


Pojedinosti ćemo pravodobno objaviti na našoj web stranici i na našem facebook profilu.


Rezultati natječaja Moja prva knjiga 2017/2018