Novosti


REZULTATI NATJEČAJA MOJA PRVA KNJIGA 2016/2017.


Drage učenice i učenici, drage mentorice i mentori, dragi roditelji!

Na adresu Udruge KAlibra  u sklopu 13. natječaja Moja prva knjiga pristiglo je ukupno 539 slikovnica pod mentorstvom 209 mentora i mentorica iz 143 osnovne škole iz svih dijelova Republike Hrvatske!

Velik broj kvalitetnih i iznimno kreativno osmišljenih radova pred nas i naše članice žirija, književnice Sanju Pilić i Silviju Šesto, je ove godine stavio težak zadatak. Rezultate i ove godine dijelimo na prvu, drugu, treću i poticajnu nagradu. U duhu poticanja likovno-literarnog kreativnog stvaralaštva unutar pojedine nagrade ne postoji rang lista te su učenici i učenice poredani prema abecedi.

Čestitamo svima koji su se upustili u pustolovinu stvaranja vlastite priče! Konkurencija je bila velika te ako ovog puta niste nagrađeni, nemojte se obeshrabriti! Ovo nikako nije kraj Vašeg likovnog i literarnog stvaralašta, kao ni našeg druženja. Nastavite pisati i slikati jer nam svoju priču možete ispričati samo Vi!

Ovim putem se želimo zahvaliti školama, učiteljima i učiteljicama, djeci i donatorima na sudjelovanju i podršci. Završna svečanost natječaja Moja prva knjiga za 2017. godinu održat će u četvrtak 28. rujna 2017. godine u Domu hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu. Pojedinosti ćemo pravodobno objaviti na našoj web stranici i na našem facebook profilu.


Rezultati natječaja Moja prva knjiga 2016/2017.